TITANIUM collectie van TREE Spectacles

Vooruitstrevend Italiaans design, geavanceerd gebruik van hoogwaardige materialen. Tree Spectacles kondigt de introductie aan van twee nieuwe series in haar state-of-the-art TITANIUM Collectie.

Door middel van architectuur geïnspireerde technieken en zorgvuldige aandacht voor details en oppervlakken, presenteert het Italiaanse label Tree Spectacles een unieke TITANIUM Collectie met gefacetteerde oppervlakken, meestal te zien in brillen van acetaat. Deze oppervlakken produceren een zacht glinsterend effect in het licht. Het merk lanceert twee nieuwe series die spelen met dit concept, elk met twee modellen.

“Deze twee series completeren de ontwerpen in onze TITANIUM-collectie die momenteel veel aandacht en succes trekken. We wilden op dezelfde weg verder gaan qua innovatie door gebruik te maken van nieuwe freeseffecten, een fris kleurenpalet en speelse lichtreflecties. We houden van de minimale look en we zijn absoluut verheugd dat we een unieke kleur hebben bereikt en effecten in titanium – met licht in plaats van kleur – met echt verrassende, opvallende resultaten … ” aldus Marco Barp, mede-oprichter van TREE SPECTACLES.

Serie 1, met modellen ESCHILO en DAFNE, gebruikt een combinatie van puur titanium voor de voorkant, en bèta-titanium voor de pootjes. Het gefacetteerde bovenoppervlak van de voorkant van het montuur creëert de illusie van een tweekleurig ontwerp, hoewel er slechts één kleur wordt gebruikt. De bovenste randen zijn lichtjes glanzend en vangen het licht. Serie 2, met modellen HARRY en SHEM, combineert ook titanium voor de voorkant en beta titanium voor pootjes. De ontwerper speelt in deze serie met echte kleurencombinaties (in tegenstelling tot serie 1). De kleuren zijn elegant en gedempt om een ​​zeer strakke en moderne architectonische look te bereiken.

ESCHILO

DAFNE

HARRY

SHEM

Meer informatie

www.treespectacles.com

Barbara Rietveld, +31 (0)641209774, [email protected]