Morel wint de gouden V-award

Op 9 november werden de V-awards uitgereikt in Hong Kong. Op het event werd de Franse brillenontwerper Morel gehuldigd met de gouden V-award voor de categorie ‘optische frames’.

Een trendy, hoogstaand technisch frame

Wat is er zo speciaal aan dit winnende frame? Het is recht voor zijn raap, met mannelijke lijnen die zorgen voor een ultra-hippe uitstraling, gecombineerd met exceptioneel technisch werk. De ontwerpers van Morel hebben ervoor gekozen om hout met gom en metaal te combineren om het beter uit te laten zien. Dit spel van materialen en contrasten was de beslissende slag voor de jury.

De gouden V-award

Ieder jaar wordt de V-award uitgereikt op de Honk Kong Optical Fair aan de meest innovatieve en opmerkelijke designs. Deze internationale award is te winnen in drie categorieën: optische brillen, zonnebrillen en technologie. De jury, die bestaat uit ontwerpers, professoren, journalisten en experts, bepalen de waarde van de monturen, alsmede het comfort en de kwaliteit.

De vierde award

De gouden V-award is de vierde internationale prijs voor Morel, dit jaar. In februari won het Franse merk de iF Design Award, gevolgd door de Red Dot Award en een Japanse award.

Meer informatie

www.ocbrabant.com

Gepubliceerd op: 30-11-2017

Reacties

Comments