Moving colours: Titanium damesmodellen van ad lib

Net als de oorspronkelijke betekenis van de term ad lib (afkorting van “ad libitum”), dat het synoniem is voor “wees vrij” of “zoals je wilt”, is ad lib-eyewear een jong en vrij brillenmerk, gebaseerd op een Europees designconcept en geïnspireerd door dynamische trends in de mode, technologie, sport en popcultuur.

ad lib staat nooit stil. De ad lib-collectie is niet alleen breed en origineel, maar vindt zichzelf ook telkens weer opnieuw uit, zonder ooit concessies te doen aan draagcomfort of kwaliteit. In de geest daarvan brengt de nieuwe herfst-/wintercollectie een nog grotere diversiteit met vier nieuwe damesmodellen van titanium.

Vloeiende lijnen

Kleurcontrasten spelen de hoofdrol bij deze stijlvolle damesmodellen van titanium. De bovenste randen hebben opvallende kleuraccenten die op de veren terugkomen als vloeiende lijnen, wat voor een dynamisch effect zorgt.

AB3247U
Het volledig omrande model is verkrijgbaar in zwart, fuchsia, roze en paars.

AB3248U
Het nylor montuur met trendy katachtige vorm is leverbaar in de kleuren paars, zwart, bruin en rood.

Tweekleurige allure

De buitenkanten van deze titanium veren hebben een sportieve, modieuze look, in een aantrekkelijke tweekleurenstelling De dunne randen vormen de finishing touch van dit onweerstaanbare design.

AB3249U
De volledige omrande versie heeft een stijlvol, diep gevormd voorstuk en de kleuren zijn zwart, bruin, grijs of paars.

AB3250U
Het nylor montuur met diepe panto-vorm van het voorstuk is verkrijgbaar in de kleuren paars, marineblauw, bruin en rood. Een geweldige look die een vrouwelijke vintagestijl combineert met opvallende kleuren!

Meer informatie

www.charmant.com

Gepubliceerd op: 16-11-2017

Reacties

Comments