Multidisciplinaire samenwerking en awareness bij ouders

Elien Janssen van Procornea organiseert samen met Emily Tan en Daisy Laan de Workshop ‘Myopie in de praktijk’ tijdens het OVN Congres. Eyeline sprak haar over myopie management in haar kantoor bij Procornea te Eerbeek. 

“Multidisciplinaire samenwerkingen met oogspecialisten is waar ik naartoe wil. Laten we gaan samenwerken zodat we de beste behandeling voor het individuele kind kunnen aanbieden om de myopie zoveel mogelijk te remmen. wat behoort tot de mogelijkheden en welke behandeling past het beste bij een kind? Bespreek open en eerlijk de voor- en nadelen van alle myopie management-therapieën. De keus ligt uiteindelijk bij ouder en kind. Wij kunnen alleen zo compleet mogelijke informatie bieden en zo goed mogelijk behandelen met liefde en zorg.”

We spreken Elien Janssen in haar kantoor bij Procornea te Eerbeek, een plaatsje aan de rand van de Veluwe. De rust van het landschap gaat nog even door de voordeur mee naar binnen. Heel even maar. Boven is die rust weg en hebben we behalve een boeiend ook een bruisend gesprek met Elien. Ze is vol met kennis en ambitie en wil graag vertellen over myopie management. Een voorbeeld van de juiste vrouw op de juiste plek. Elien is bij Procornea begonnen als medewerker op de afdeling Helpdesk, vanwege haar expertise van medische contactlenzen. Ze is alweer een aantal jaar Product Manager en vanuit die positie een veel gehoord spreker. Per 1 januari is ze nu ook Hoofd Professional Services. Wanneer ik opmerk dat Procornea het voortouw neemt in Nederland op het gebied van myopie management, vertelt Elien: ”Dat maakt mijn werk bij Procornea onder andere ook zo leuk, ik werk ondertussen alweer acht jaar bij dit innovatieve bedrijf.”

Lees het artikel hier!

OVN Congres

Volg ook de workshop  ‘Myopie in de praktijk’ tijdens het OVN Congres.

Zondag 10 februari 09.30 uur Dexter 19

Maandag 11 februari 13.30 uur Dexter 19

Gepubliceerd op: 07-02-2019

Reacties

Comments