Multifunctioneel Møf Lindberg

Lindberg presenteert met trots elk seizoen een collectie prachtige, comfortabele brillen die bij elke outfit passen en geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Als uw klant op zoek is naar één bril voor verschillende situaties, dan is er de multifunctionele MøF-collectie van LINDBERG: een baanbrekend concept voor multifunctionele brillen die een doordachte totaaloplossing biedt. Het design beschikt over een innovatief, bekroond systeem met verwisselbare glazen in een binnenmontuur, waarvoor patent is aangevraagd. Dragers kunnen eenvoudig de glazen verwisselen om de bril af te stemmen op elke situatie. Zo kunt uw klant met één veelzijdig montuur lezen, op een scherm kijken, autorijden en deelnemen aan buitenactiviteiten, zoals zeilen, wandelen of skiën.

De mogelijkheden gaan verder dan alleen een gewone bril en een zonnebril: uw klant kan ook gekleurde glazen nemen en van de bril een modestatement maken, met hetzelfde montuur als hij of zij dagelijks gebruikt. De strip3p-collectie kan een bescheiden, klassieke uitstraling eenvoudig omtoveren tot een interessantere, opvallende stijl. LINDBERG introduceert een aantal zorgvuldig geselecteerde nieuwe kleuren om uw look mee af te maken, speciaal afgestemd op uw persoonlijke stijl.

De ontwikkeling van de zonnebrillencollectie is als een speeltuin voor LINDBERG. Dit seizoen verkennen we elegante kattenoogvormen voor een mysterieuze look en geometrische designs en glazen met kleurverloop voor een vleugje boho chic. Een andere klassieker die nooit uit de mode raakt, is de pilotenbril. Voor de nieuwe zonnebrillencollectie hebben we deze verfijnd en moderner gemaakt.

Meer informatie

www.lindberg.com

Gepubliceerd op: 20-12-2018

Reacties

Comments