De Muynck Optiek: winnaar van de ZEISS E-learning Award 2017

Het E-Learning programma van Zeiss is een online omgeving waar algemene optiekkennis zoals bijvoorbeeld de anatomie van het oog, visuele afwijkingen en optische theorie uitvoerig worden besproken. Naast de commerciële training over klanten ontvangen en begeleiden naar de juiste keuze van de bril, komen ook verschillende verkooptechnieken aan bod.

Zeiss legt uit

Diagnostische instrumenten en diverse andere Zeiss producten worden in uitgebreide modules behandeld. Naast deze modules, laat ook een korte uitleg van 10 minuten u kennis maken met de diverse voordelen van deze producten. Ook het adviseren van diverse Zeiss producten wordt toegelicht met verschillende argumenten die u hierbij kunt toepassen. Het E-learning programma zorgt ervoor dat u vol vertrouwen werkt met de producten van Zeiss.

E-learning Award

Het team van De Muynck Optiek in Goes is de trotse eigenaar van de Zeiss E-learning Award 2017. Rob de Muynck (eigenaar van de Muynck Optiek), was hier erg content mee en ziet Zeiss E-learning ook als een toegevoegde waarde. Zijn team steekt hier veel tijd in en dit is meteen beloond. “Door Zeiss E-learning wordt er beter nagedacht over welk glas er verkocht wordt. Zeiss E-learning is niet alleen nuttig voor het glasadvies, maar ook voor de vraagstelling tijdens het verkoopgesprek.” Om in aanmerking te komen voor de Award, wordt er gekeken naar het percentage van succesvol afgeronde cursussen, over het gehele kalenderjaar, per personeelslid. Het team van De Muynck Optiek is door het Zeiss Academy Team in het zonnetje gezet met gebak, bubbels en de prestigieuze Award zelf.

Meer informatie

www.zeiss.nl

Gepubliceerd op: 14-02-2018

Reacties

Comments