Naked Eye Project in museum CODA Apeldoorn

Een ongelofelijk spannende tijd breekt aan voor het Naked Eye Project. Na een waanzinnig eerste jaar met de uitgave van het boek “More than meets the eye”, nu de bijzondere kans om in museum CODA Apeldoorn de hoofdtentoonstelling 4 maanden te mogen vullen met een selectie uit de inmiddels 2000 bijzondere Naked Eye Portretten. Daarnaast een nieuwe variant op het Naked Eye thema en vele workshops en events rond het oog.

Naked Eye Project is, door wetenschap, optiek en een kunstproject te combineren, een platform waarbij ogen op een bijzondere wijze in de spotlights worden gezet. Ogen zijn in dit project meer dan zintuigen die ervoor zorgen dat we het leven scherp zien: Ogen zijn, verrassend genoeg, misschien wel ons belangrijkste communicatiemiddel. We maken constant en de hele dag door, op verschillende niveaus, oogcontact met mensen in onze omgeving. Het boek “More than meets the eye” en de 4 maanden durende tentoonstelling maakt dit op een interessante wijze zichtbaar en spreekt tot de verbeelding.

Steun

Wilt u helpen door een van de rewards uit de Kickstarter te claimen en/of ons project zoveel mogelijk te delen?
U kunt o.a. diners in het museum, kunst, entreetickets, photoshoots en rondleidingen bestellen.

Klik hier om het project te steunen

Kickstarter

Waarom een Kickstarter project? In Nederland werkt het als volgt: een Museum biedt haar ruimt/PR en netwerk aan en verbouwd zo dat de tentoonstelling en de kunst een prachtig kloppend geheel zijn. Dit wordt gedaan met hulp van subsidies en de verkoop van entree-tickets. De kunstenaar levert zijn of haar kunstwerken aan. Daar houdt het op! Al met al een investering, in ons geval, van een slordige 30.000 euro. Daar is de hulp voor nodig. Nathan Mooij heeft besloten om geen concessies te doen op kwaliteit en heeft juist geprobeerd de tentoonstelling nog spannender te maken met een nieuwe variant van het bestaande Naked Eye concept. De kunstwerken worden groot, strak en kwalitatief de beste in zijn soort.

U kunt, naast het vooruit bestellen van tickets, boeken of een persoonlijke Naked Eye Portret, ook besluiten om met uw bedrijf iets te betekenen voor Naked Eye in CODA. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes in de vorm van rondleidingen met de kunstenaar, dineren in een museum met uw team of relaties. Voor de grotere bedrijven bestaat zelfs de mogelijkheid van het helemaal afhuren van het museum inclusief auditorium voor productlanceringen, vergaderingen of presentaties tot wel 100 man.

Meer informatie

www.nakedeyeproject.com

Gepubliceerd op: 25-01-2019

Reacties

Comments