Nieuw in MyProcornea: Power Profile

Uit de praktijk blijkt dat veel Ortho-k aanpassers graag willen weten wat nu werkelijk het effect van de lens is; wat wordt er gecorrigeerd aan vertesterkte en hoeveel additie ontstaat er door de Ortho-k lens? Dit kan namelijk van enorme waarde zijn bij presbyopie, myopiebeheersing en bij het oplossen van visusproblemen. 

Procornea heeft gekeken hoe ze het voor contactlensspecialisten gemakkelijker kunnen maken om te zien wat het echte effect is van een aangemeten DreamLite lens. Oftewel: hoeveel sterkte er werkelijk het oog binnenkomt. Daarom hebben ze een nieuwe tool in MyProcornea geïntroduceerd: Power Profile.

Het Power Profile laat zien wat er aan verte sterkte en perifere additie bereikt wordt. Doordat je de diameter van de pupil in kunt vullen, weet je precies wat er bij jouw cliënt aan sterkte het oog binnenkomt.

Helpdesk

Wil je meer weten over de nieuwe tool in MyProcornea? Dan staat de Helpdesk van Procornea voor je klaar om aanpastechnische en algemene vragen te beantwoorden. De specialisten van de Helpdesk zijn bereikbaar via helpdesk@procornea.nl of op 0313 677 677. Ook via MyProcornea kun je hen eenvoudig bereiken door een supportverzoek in te dienen. Voordeel hierbij is dat de Helpdesk direct mee kan kijken naar alle gemeten data en zo in overleg direct naar een goede oplossing kan werken.

Meer informatie

Ontdek deze nieuwe handige tool op www.myprocornea.com.

Gepubliceerd op: 02-11-2018

Reacties

Comments