Nieuwe ELLE monturen met de modern Parijse architectuur als inspiratie

Parijs is de bron van inspiratie voor de ELLE vrouw. Ze houdt van de stad door haar innovatieve mode ideeën en designs, urban chic en moderne lifestyle. De mix van verschillende en contrasterende stijlen en invloeden van de moderne architectuur, zorgen voor de eigentijdse look van de ELLE vrouw: modern, chic, zonder al te veel moeite.

De nieuwe modellen zijn geïnspireerd op de moderne architectuur in Parijs. Geometrische en lineaire lijn vormen een contrast met vrouwelijke en gladde vormen, welke resulteren in spannende nieuwe monturen.

EL13424 – Acetaat

Houd je van subtiel?

Dit mooie acetaat montuur heeft een geometrisch metalen detail op het lichthoekige voorstuk. Een delicaat metalen logoplaatje op de veer voegt verfijnde elegantie toe.

De kleuren variëren van grijs met rosé-gouden metalen details tot klassiek havana en kleurrijk rood.

EL13425 – TR90

Verfijnd en modieus!

Dit nieuwe model is zeer stijlvol en heeft een trendy diepe en lichte cat-eye vorm. Het montuur is gemaakt van TR90 en is dus zeer licht in gewicht en flexibel voor een beter draagcomfort. De elegante ELLE vrouw zal het kleine driehoekige metalen detail op het voorstuk zeker waarderen.

Verkrijgbaar in tweekleurig grijs en bruin havana en in drie transparante versies blauw, rood en paars.

EL13426 – Metaal

Contrasterende look, vrouwelijke stijl!

Het dunne voorstuk met afgeronde hoeken geeft dit montuur een vrouwelijke en elegante look. Het geometrische detail op de veren heeft een contrasterende kleur.

Dit verfijnde model is verkrijgbaar in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en paars.

Meer informatie

www.charmant.com

Gepubliceerd op: 07-06-2017

Reacties

Comments