De nieuwe Porsche Design Iconic: Hexagon

Porsche Design Eyewear kan het nieuwe jaar niet beter starten dan met de introductie van de nieuwe Iconic: Hexagon.  Met dit prestige project brengen de ontwerpers van de Porsche Design Studio opnieuw het herkenbare Porsche Design DNA tot leven.

De opvallende hexagon verbindingselementen zien we veel terug binnen de auto industrie, maar ook als trend in de wereld van interieur en grafisch design. De Hexagon Iconic staat voor design, perfectie, connectie en durf.

Exclusieve sneak preview tijdens OPTI
De Hexagon is voor het eerst te zien op de Porsche Design Eyewear stand tijdens de OPTI in Munchen op vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari a.s. Wilt u als een van de eerste opticiens van Nederland een sneak preview krijgen van deze nieuwe Iconic? Neem dan snel contact op met uw Porsche Design accountmanager.  Het complete salesteam van de Benelux is aanwezig op de OPTI en reserveert graag een exclusief moment om de Hexagon te reserveren en aan u te presenteren.

Slechts 911 exemplaren wereldwijd
De Porsche Design Hexagon wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 911 stuks wereldwijd. Wilt u ook verzekerd zijn van een Iconic exemplaar? Maak dan snel een afspraak voor een exclusieve sneak preview tijdens de OPTI of neem daarvoor nog contact op, want de Hexagon wordt 15 januari 2020 afgeleverd.

Gepubliceerd op: 24-12-2019

Reacties

Comments