Nieuwe prijsstructuur AVANTI®

ERCON heeft ervoor gekozen een nieuwe prijsstructuur voor de AVANTI® lenzen te gaan voeren en zo meer mensen de mogelijkheid geven RX maandlenzen te kunnen dragen.

“Het is van belang dat deze lenzen ook betaalbaar zijn om de compliance van consumenten te waarborgen”, aldus Erik Smidt.

Prijsverlaging 3-pack

In goed overleg met de producent wordt een grote prijsverlaging doorgevoerd voor alle 3-packs van de verschillende uitvoeringen. “Dit geeft de mogelijkheid om al heel snel een multifocale RX lens in een maandsysteem aan te bieden”, vertelt Erik Smidt enthousiast. “Ook voor de doelgroep is het een betaalbaar alternatief geworden. Naast de nieuwe prijzen hebben we de structuur van het passen aangepast om deze prijzen mogelijk te maken. Een aanpaslens van de AVANTI® lenzen wordt berekend, waardoor de 3-packs deze prachtige, nieuwe prijzen kunnen krijgen. Het aanpasbedrag krijgt men retour als er een 6 pack (2×3-pack) naar aanleiding van deze aanpassing wordt besteld. Het enige dat de opticien of contactlensspecialist hoeft te doen is het pakbonnummer en de referentie vermelden bij de 6-pack bestelling”. ERCON is ervan overtuigd dat u hiermee nog succesvoller een maatwerk contactlens bij uw cliënt kunt aanbieden.

www.erconctl.nl

+31 (0)592 405000

info@erconctl.nl

Gepubliceerd op: 31-03-2020

Reacties

Comments