Nijkerk beursstad

Nijkerk stond weer bol van de beurzen afgelopen zondag en maandag: Centrop-Sales, Hall of Frames in De Loods van Hart van Holland en BOLD Optical Fair op  Landgoed De Salentein. Nieuwe samenwerkingen werden vastgelegd en ondertekend, klassieke en trendy collecties gelanceerd en demonstraties gegeven. Eyeline was er natuurlijk bij en blikt kort terug, volgende week uitgebreider in een online Eyeline!

Centrop-Sales 

Bij binnenkomst van de Centrop-Sales liep je meteen tegen de indringende fotoreeks van The Naked Eye Project van Nathan Mooij. Nu kon je zelf eens op de foto en ervaren wat het is om een eigen portret met twee rechterogen (rationele blik) of twee linkerogen (emotionele blik) te zien,. Het blijft bijzonder om te zien! Leuke actie ook, de verloting van de boeken én het grote boek (twv 800 euro) van The Naked Eye dat door Bos Brillen in Rhenen werd gewonnen; gefeliciteerd! Bij Osinga werd je lekker gerestyled door Brillenstylist Marije Gerdes, bij Shamir was het racen geblazen in het kader van de nieuwe actie Fast4U, bij Essilor kon je zandtekenen en bij Vorm Martini was het genieten van de nieuwste VR-technologie. Zomaar een greep uit het belevingsaanbod van de standhouders! Susanne Oudshoorn van Centrop reageerde enthousiast: “Het was een drukke, gezellige beurs met een goede sfeer. Zondag oogde rustig, maar bezoekers waren wel kooplustig. Op maandag was het zeker  drukker, maar toch was er weinig verschil in ‘koopkracht’. Het totaal aantal bezoekers gedurende de twee dagen lag tusssen de 1300 en 1400, vrijwel gelijk aan voorgaande jaren”. 

Hall of Frames

Die 1300 tot 1400 bezoekers liepen natuurlijk ook bijna allemaal op de Hall of Frames met de leuke, eigenzinnige merken. Het Eyeline-team hoorde meerdere keren dat er ‘lekker verkocht’ was en vooral ook vele afspraken voor na de beurs gemaakt werden. Fijn! Leuke actie ook bij de stand van Promosalons; daar  kon je een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de Silmo in Parijs winnen. Er hing een fijne sfeer op de HOF en men genoot van het brede aanbod, waaronder bijvoorbeeld de meer uitgesproken monturen van Matttew en de stijlvolle fijnere brillen van binôche. “Voor ieder wat wils!”, aldus Koen en Dagmar.

BOLD Optical Fair

Walter en Terressa kijken tevreden terug op BOLD Optical Fair, dit jaar verdeeld over drie locaties op het mooie Landgoed. “Zondag was het inderdaad iets rustiger, maandag liep het goed door. De feedback die wij van zowel merken als bezoekers hoorden, is alleen maar positief. We moeten vooral doorgaan, en dat zijn we zeker van plan! Ook de ontbijtjes én de de Holtkamp-bitterballen zijn voor herhaling vatbaar, net als de BBQ na afloop. Wij zeggen: tot de volgende BOLD!”.

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie. 

Meer informatie

www.centrop.nl

www.hallofframes.nl

www.bold-opticalfair.nl

Gepubliceerd op: 12-09-2019

Reacties

Comments