Nu is de beste tijd om je te personeel te laten trainen door Eyewear wardrobe stylist Armanda Hesta

Herken je dat? Vaak speelt je eigen smaak een grote rol in de keuze van een montuur voor de klant. Het kan lastig zijn om te bepalen wat nu echt een goede keuze is voor een persoon. Veel dingen spelen hierbij een rol, denk bijvoorbeeld aan de modetrends, gezichtsvorm, stijl en kleurenbepaling. Armanda Hesta is een kundige eyewear stylist die je hierbij kan ondersteunen. Zij geeft master trainingen in eyewear styling.

Eyewear wardrobe stylist

Armanda Hesta geeft een master training tot eyewear wardrobe stylist. Tijdens deze trainingen leer je styling- en verkooptechnieken, waardoor je nog sneller tot een onderbouwd montuuradvies komt. De kracht van de eyewear wardrobe stylist ligt in het één op één verkopen. Als stylist heb je dieper contact met de klant en kun je eenvoudiger adviseren, zonder de ‘verkoper’ te worden. Je bent de rechterhand van elke opticien, die daardoor tijd wint en zich volledig kan richten op de oogmetingen.

Master training

In de intensieve theorie- en praktijkgerichte opleiding, leer je binnen drie dagen, verspreid over een maand, de basistechnieken van het kleurenanalysesysteem, de persoonlijke stijl en de gezichtsvormen. Bovendien word je getraind in je salesvaardigheden. Daarin leer je onder andere wie jij zelf bent en hoe de klant jou ziet. Bovendien leer je hoe je klanten herkent, aanspreekt en hen vervolgens voor je wint. Na deze opleiding ben je zelfstandig eyewear wardrobe stylist / verkoper.

Extra ondersteuning

Naast deze master training, is er ook nog ondersteuning op allerhande vlakken. Er vindt gedurende de opleidingsmaand minimaal één keer per week een coaching sessie via Skype plaats. Tijdens deze sessie kun al je vragen stellen en word je ondersteund met je studie.

Verder is er een optioneel trainingsteam beschikbaar. Indien gewenst kan deze training aanvulling krijgen vanuit de werkgever, om de medewerkers optimaal te trainen op sales, styling en bedrijfsimago.

De styling trainingen worden gegeven rondom Utrecht, Alkmaar en Alphen aan de Rijn. De groep bestaat altijd uit maximaal tien personen. Waardoor de persoonlijke aandacht en coaching goed tot uiting zal komen.

Over Armanda Hesta

Armanda Hesta zal de eyewear wardrobe styling trainingen verzorgen. Nadat zij in 2000 haar bedrijf Corporate Fashion verkocht, verdiepte zij zich in de persoonlijke en uiterlijke presentatie. Sinds 2009 schrijft zij trainingen over de technieken binnen de optiek over gezichtsvormen en brillen. Daarnaast is zij ook al zes jaar actief als eyewear stylist/strateeg voor Silhouette.

Ervaringen van klanten:

“Niet verwacht dat mijn klanten zo spontaan zouden reageren op het montuuradvies van Armanda”

“Armanda brengt het overtuigend en mijn klanten hingen aan haar lippen. Groot succes!”

“Veel enthousiasme, goede verkoop!”

Aanmelden

Word nu een master in eyewear wardrobe styling en laat je trainen door Armanda Hesta. Indien je je aanmeldt voor 31 december 2017, ontvang je een lanceringskorting van € 600,- . Tip! Nodig je collega’s ook uit. Iedere tweede deelnemer uit dezelfde optiekzaak ontvangt namelijk 50% korting op het lestarief.

Meer informatie

Trainingsdata: 5, 12 en 19 februari & 5, 12 en 19 maart.

W: www.stylingcoachvooropticiens.nl
T: 06 44 34 54 51

Gepubliceerd op: 09-01-2018

Reacties

Comments