O’Max Instruments reikt ’85 jaar Topcon viering’prijs uit aan Fred van Aerle Optiek

‘Fred van Aerle Optiek’ is de eerste winnaar van twee flinke prijzen die in het kader van de ‘85 jaar Topcon viering’ worden uitgereikt door O’Max Instruments. Eigenaar Fred van Aerle ontving een cheque voor € 8.500,- korting op een Topcon optisch instrument van O’Max Instruments. Het optiekbedrijf activeerde hun unieke wincode tijdens de eerste actieperiode. Van Aerle is blij omdat de aanschaf van een refractie-instrument zo wel erg voordelig wordt.

‘Meedoen kost niets, maar kan dus wel wat opleveren!’, aldus Fred van Aerle. Peter Plomp, Business Unit Manager bij O’Max Instruments: “In de optiekwereld heeft Topcon een flink aantal innovaties op hun naam staan. We zijn er trots op dat wij al sinds 1993 exclusief dealer zijn voor de Nederlandse optiekmarkt. We vieren de positie die het merk in 85 jaar heeft weten op te bouwen met deze winactie. Ik ben verheugd dat Van Aerle Optiek dankzij de winactie kennis maakt met de nieuwste technologieën die Topcon in huis heeft.”

De € 8.500,- korting valt overigens dit jaar nóg een keer te winnen, in de tweede winperiode van de 85 jaar Topcon viering die tot en met 20 december loopt. Alle optiekbedrijven kunnen meedoen via 85jaarinnovatie.nl.

Meer informatie

www.85jaarinnovatie.nl
www.vanaerleoptiek.nl

Gepubliceerd op: 04-12-2017

Reacties

Comments