O’Max Instruments & Topcon helpen u vooruit in moeilijke tijden

Om open te kunnen zijn in de nieuwe ‘anderhalve-meter-economie’ moeten alle sectoren een plan hebben. Zo ook in onze optiekbranche. Natuurlijk denkt O’Max Instruments mee, zodat u volgens de regels kunt werken en klanten kunt ontvangen.

Refractieruimte

Eén van de bepalende handelingen is de oogmeting. Refractieruimtes zijn veelal minimaal in oppervlak en we zijn gewend om binnen 0,25 en 1 meter te werken met de klant. Door gebruik te maken van een automatische phoropter voldoet u aan de eisen van de NUVO en kunt u op 1,5 meter de oogmeting uitvoeren.

Vanuit O’Max helpen ze u graag om zo snel mogelijk weer consumenten in uw winkel te kunnen ontvangen en oogmetingen te doen. Daarom hebben zij een speciale actie-aanbieding zodat u per direct uw hand phoropter(s) kunt vervangen door een automatische phoropter.

*Actie aanbieding geldig tot en met 31 mei 2020. Indien u kiest voor Financial Lease start uw eerste betaling 3 maanden na aankoop!
U maakt hiermee nog steeds aanspraak op uw investeringsaftrek.
Dit voorstel is gebaseerd op een plug en play installatie, snelle training gebaseerd op beeldmateriaal, Quick guide en telefonische ondersteuning.

Extra veilig werken op 1,5 meter

De CV-5000PRO kan bediend worden op afstand middels de KB50 bedienconsole. U hoeft tijdens de meting dus niet meer binnen de 1,5 meter van uw klant te werken. Is uw ruimte daar niet op ingericht kunt u kiezen voor een transparant tussenschot die O’Max aan het ontwikkelen is. De CV-5000 phoropter wordt uitgeleverd met een transparant ademscherm.

O’Max begrijpt dat automatische phoropters in deze tijd snel moeten worden geleverd. De voorraad is er en ze kunnen snel leveren door middel van een snelle standaard installatie, zonder maatwerk oplossingen. In dit scherpe aanbod wordt geen rekening gehouden met inruil van andere instrumenten.

Wilt u gebruik maken van deze actie?

Neem direct contact op met Sanne Bakker-Berendse, 06-13820766 of Mark Terwisscha, 06-14809075.

Gepubliceerd op: 07-05-2020

Reacties

Comments