Niets dan goed nieuws bij Vision Company

Zo verlengen ze wegens hun grote succes de zonne-actie en de Transitions-actie tot eind maart 2012. Met de zonne-actie kan Vision Company u o.a. unieke dégradé zonnekleuren in grote diameters bieden aan interessante prijzen. Ook voor speciale basissen doen wij een extra inspanning. De nieuwste generatie Transitions zijn beschikbaar in de hele range van 1.5, 1.6 en 1.67 in het volledige gamma Freeform progressieve glazen.

 

Rolf Spectacles kreeg in het magazine Exclusief (ed. 20 december 2011, P. 70-71) heel wat aandacht met foto’s die helemaal het karakter van dit merk weergeeft: een robuuste vintage look gebaseerd op de allernieuwste technieken en materialen. Heeft u trouwens gemerkt dat ook Nick Nuyens kiest voor de stoere look van Rolf? Te zien op de uitzending van Volt van 23/11 jl. via de link op onze website www.vision-company.be.

 

Het Vision Company team haalde in een telefonische studie die de telefonische dienstverlening bij bedrijven uit de optiekwereld anoniem beoordeelt, de hoogste scores. Ze stellen alles in het werk om u de nodige informatie, gericht advies en de gepaste dienst na verkoop te leveren. In januari 2012 kunt u ons bezoeken op de optiekbeurzen Opti ’12 in München en op Framed ’12 in Ter Hulpen. U kan er volledig gratis de nieuwe collecties Pierre Eyewear, nine Eyewear en Rolf Spectacles komen bewonderen.

 

Meer informatie vindt u op de website www.vision-company.be onder de rubriek “Nieuws”. Zij beantwoorden ook graag uw vragen omtrent glazen (Ann +32 492/64 50 68), monturen (Peter +32 473/21 50 87) of meer algemene zaken +32 9/232 37 20 of info@vision-company.be.

 

Ann, Peter en Inge wensen u en uw familie alvast een heel fijne Kerst en zorgen voor een Nieuw Jaar vol Kwaliteit, Flexibiliteit en Service!