Nieuw gezicht voor Berghorst Optiek

Vorm Martini kreeg de vraag van Arnold en Jolanda Berghorst om een gastvrije en professionele omgeving voor hun cliënten te creëren in hun optiekzaak. Een fijne omgeving waarbij diverse bestaande interieurelementen ook nog eens hergebruikt konden worden. Of Vorm Martini hier raad mee wist, vroegen Arnold en Jolanda zich af. Uiteraard wist Vorm Martini hier raad mee! Een prachtig nieuw winkelinterieur is het resultaat.

Vorm Martini heeft op basis van deze vraag voor een gastvrije en professionele omgeving en de kernwaarden van Berghorst Optiek, een nieuw en uniek winkelinterieur ontworpen en gerealiseerd.

Huiselijk gevoel

Aangezien gastvrijheid bij Berghorst Optiek centraal staat, komt al direct bij binnenkomst een huiselijk gevoel tegemoet. Dit uit zich met name in een industriële basis, gemixt met natuurlijke elementen en speelse details.

Denk hierbij aan de toepassing van een vloer in beton- en houtstructuur. En een donker plafond in combinatie met een witte verlaagde plafondschijf om de verkooptafel te benadrukken. Of de baksteenprints in combinatie met natuurlijke elementen en de frisse, groene tint vanuit de gevel welke in het interieur als accentkleur is doorgevoerd.

Spannend winkelbeeld

Door zowel de sfeer, speelse indeling en de contrastrijke combinaties in kleur- en materiaalgebruik is een spannend winkelbeeld ontstaan waar veel mensen zich toe aangetrokken zullen voelen. Bovendien is het vernieuwde winkelinterieur een weerspiegeling geworden van de gastvrijheid, service en deskundigheid waar Berghorst Optiek voor staat.

Meer informatie

www.vormmartini.nl

Bekijk hieronder de sfeerimpressie. Foto’s: Vorm Martini, Gerjanne.

Tags: