Nieuwe accountmanager Frank and Lucie en ReadLoop

Bent u al bekend met de verkoop van kant-en-klare leesbrillen? Dat zijn voor u interessante extra omzetmakers. Er is een grote toename aan leesbrildragers die zich nog te ‘jong’ voelen voor een leesbril op maat, maar ook niet gelukkig zijn met een goedkoop kant-en-klaar leesbrilletje. Voor die grote markt hebben wij een perfecte oplossing. 

Sinds kort heeft The Reading Company (TRC), leverancier van onder andere de leesbrilmerken Frank and Lucie en ReadLoop, een nieuwe accountmanager: Loeki Kemmerling. Wegens de groei van het bedrijf en de grote interesse naar de leesbrilmerken, heeft TRC besloten Loeki de sales activiteiten in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland te laten coördineren.

Voorstelrondje

“Hallo, mijn naam is Loeki Kemmerling. Uw contactpersoon voor alle Frank and Lucie en ReadLoop gerelateerde zaken. Als dochter van een opticien, was het voor mij een logische stap om ook in de brillenbranche succesvol te zijn. Ik vind kant-en-klare leesbrillen een fantastische optie voor de opticien. Leesbrillen zijn een aantrekkelijk bijproduct voor een echte ondernemer. De modellering en prijs/kwaliteitverhouding van het Parijse ReadLoop en concept Frank and Lucie verkopen zichzelf bijna door hun unieke presentatie en aanwezigheid in uw zaak. Ik was gelijk fan toen ik de concepten zag. U vast ook!”.

Loeki’s  favoriete model is de Eyecon van Frank and Lucie in de kleur Iced Coffee Brown (zie foto). “Het is een prachtig model, dat door zijn eenvoud juist een fantastische eyecatcher is. De kleine ‘spikkeltjes’ in het acetaat geven deze bril de bescheiden luxe touch waar de Frank and Lucie drager zo dol op is.”

Loeki zet zich volledig in voor u en uw klanten. Zij helpt u actief met nadenken over uw strategie. Ze wil er graag voor zorgen dat haar merken tot hun uiterste recht komen in uw optiekzaak. “Ik ben ervan overtuigd dat ReadLoop en Frank and Lucie van toegevoegde waarde voor uw winkel zijn. Beide merken spreken een totaal andere doelgroep aan, en juist dat is hun kracht.”

Meer informatie

Benieuwd geworden naar Loeki, Frank and Lucie of ReadLoop? Voelt u zich vrij om contact op te nemen met Loeki. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met haar inplannen.

T: +31(0)6 12660183

E: loeki.kemmerling@thereadingcompany.nl

www.thereadingcompany.nl