Onafhankelijke bemiddeling van Vorwerk & co

Vorwerk & co bemiddelt al vele jaren bij de verkoop van optiekzaken. Tot nu toe werkte Vorwerk uitsluitend en exclusief voor de verkopende partij. Daar komt nu verandering in, want ze gaan zich ook inzetten voor de kopende partij.

Een optiekzaak kopen

De laatste tijd werd Vorwerk geconfronteerd met meerdere aanvragen van opticiens in loondienst die de zaak van hun werkgever (gedeeltelijk) konden overnemen. Zij vroegen Vorwerk voor begeleiding hierbij. Als gevolg daarvan heeft de bemiddelaar besloten, om bij deze opdrachten exclusief voor de koper te werken, en niet meer voor de verkoper. Zodoende blijft de onafhankelijkheid gegarandeerd.

Daarnaast kreeg Vorwerk ook zoekopdrachten van jonge ondernemers die niet de mogelijkheid hebben de zaak waarin zij werkzaam zijn over te nemen, en dus op zoek zijn naar een te koop staande/komende optiek. Ook voor deze kandidaten staat Vorwerk klaar, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.

Een optiekzaak verkopen

Bij een verkoopopdracht blijft Vorwerk exclusief voor de verkoper werken. Mogelijke kandidaat kopers uit het bestand van Vorwerk worden verwezen naar een andere adviseur met ervaring in de optiekbranche.

Omdat de komende jaren veel opticiens hun bedrijf vanwege pensionering beëindigen, wil Vorwerk graag een rol spelen in dit transitieproces.

Meer informatie

www.vorwerk.nl

Tags: