Ontdek de nieuwste collecties op Framed ’11 en Beenseen

De tweede editie van de Belgische najaarsbeurs Framed nadert. Op zondag 11 september stellen de belangrijkste leveranciers hun nieuwste collecties en producten voor in het conferentiecentrum Dolce in Brussel. Toegang tot de beurs is gratis, maar inschrijven is vereist.

Onder de exposanten van Framed vinden we namen als A.I.&G.G, Amo, Bausch+Lomb, CooperVision, Corilus, De Ceunynck, Essilor, Fashion Vision, Hoya, Magali Occhiali, Marchon, Optech, ProDesign Denmark, RMG Fashion Frames, Safilo, Silhouette, Viva, Williame Optics-Metzler, e.a.

 

Zelfstandige kwaliteitsopticiens kunnen hier hun aankopen doen voor het nieuwe seizoen tegen interessante condities! In de underground lounge Beenseen tonen opmerkelijke brildesigners hun nieuwe collecties. Op de exposantenlijst staan onder meer Bellinger, Blac, Bode Design, Chiaroscuro, Etnia Barcelona, Freudenhaus, Götti, Hoet, Jono Hennessy, Kinto, L.G.R., Louis Belgium, Mykita, Paul Frank en Serengeti.

 

De beurs is de hele dag geopend van 10u tot 19u. In de voormiddag vindt in de aula tevens het optiekcongres van Eyeversity plaats. Ook de kinderen zijn van harte welkom. De hele dag worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor hen, onder leiding van animatrices.

 

Ga naar de website www.framed11.be en schrijf je nog snel in.

 

Datum: 11/09/2011
Uur: 10u tot 19u
Locatie: Dolce, Brusselsesteenweg 135, 1310 Terhulpen (Brussel)
Inschrijven op: www.framed11.be
Voor meer info: 03 212 19 34