Swarovski verlengt haar overeenkomst met Marcolin Group  

 Swarovski heeft haar wereldwijde brillenlicentie vernieuwd met Marcolin Group, die de zonnebrillen en optische frames van Swarovski en Atelier Swarovski blijft ontwerpen, produceren en distribueren.

Voortbouwend op een succesvolle samenwerking die in 2011 begon met de lancering van de eerste brillencollectie, heeft Swarovski haar exclusieve wereldwijde brillenlicentie met Marcolin Group verlengd voor nog eens vijf jaar. Marcolin Group, een van ‘s werelds toonaangevende brillenfabrikanten, is verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de distributie van Swarovski en Atelier Swarovski-zonnebrillencollectieven.

Swarovski

Nadja Swarovski, lid van de Raad van Bestuur van Swarovski, vertelt: “We zijn verheugd om onze overeenkomst met Marcolin Group te verlengen. Gedurende onze samenwerking heeft Marcolin Group onze visie vertaald in verbluffende brillen-onderdelen, die een goed begrip van ons merk-DNA tonen. We kijken ernaar uit om ons partnerschap de komende jaren te laten groeien en ontwikkelen.”

Marcolin Group

Massimo Renon, CEO van Marcolin Group, bevestigt: “Deze verlengingsovereenkomst benadrukt de bereidheid van beide bedrijven om een ​​langetermijnstrategie te ontwikkelen voor de verdere groei en internationalisering van het merk, waar de stijlen van de Marcolin Group vandaag het toonbeeld zijn van de Swarovski savoir-faire . De uitmuntendheid van Swarovski op het gebied van vakmanschap en creativiteit bij het gebruik van hoogwaardige kristallen, echte edelstenen en gemaakte stenen, samen met de expertise van Marcolin Group, worden op een uniforme manier geconsolideerd.”

De Swarovski-brillencollecties bieden een breed scala aan zonnebrillen en optische stijlen. Iconisch en meesterlijk vervaardigd met een vleugje glamour, versterken ze de sprankelende individualiteit en moderne vrouwelijkheid.

Meer informatie:

www.marcolin.com

www.swarovski.com