Wil jij mijn opticien zijn?

Prachtige variatie op Valentijn, en ook heel actueel in deze tijd. Want wat is de optiekbranche toch bezig om het hart van de consument te winnen. Of moeten we zeggen; de portemonnee?

In ieder geval wil Centrop graag liefdevol omgaan met haar leden. Het team heeft zoals dat mooi heet, hart voor de zaak. Heeft u dat ook? Kom dan zeker ook naar de Centrop-Sales dit weekend. Niet alleen ontmoet u daar uw geliefde leveranciers en mogelijk nieuwe, u kunt ook nog eens zeggen wat u wilt en tegen wie u dat wilt. Als het maar lief is.

Dit jaar staat namelijk de All you need is Love-caravan in de Centrop-stand! Laat je videoboodschap opnemen en beslis zelf of je deze op Valentijnsdag wilt delen. Deel je ‘m met het Centrop, dan maak je ook nog kans op een bloemenarrangement voor in de winkel!

U kunt ondertussen al de Centrop Trend Guide doorlezen. Boordevol ondernemerstrends en ook grappige weetjes die natuurlijk met het hart te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat er ook Centrop-leden zijn met hart in hun naam?

Alles is liefde!

Lees alvast de Centrop Trend Guide!

 

Tags: