100e deelnemer doet gratis mee met de Nationale Oogmeetweken!

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens groeit gestaag en heeft bijna het magische aantal van 100 deelnemers bereikt. Voor degene die zich als 100e aanmeldt, hebben zij een aantrekkelijke verrassing in petto: hij of zij doet namelijk gratis mee aan de Nationale Oogmeetweken!

 

Benieuwd wie u al voorging? Kijk op www.cvzo.nl voor alle deelnemers.

 

Alle voordelen van het CvZO op een rij

 

  • Gezamenlijke kracht om als zelfstandigen een vuist te maken tegen de ketens én kracht om als één partij afspraken te maken met zorgverzekeraars en andere landelijk opererende partijen. Momenteel zijn gesprekken gaande tussen het Collectief van Zelfstandige Opticiens, zorgverzekeraars en andere landelijke partijen en ook zij onderkennen het belang van hetgeen wij als groep bewerkstelligen.
  • Slagkracht op het gebied van promoties en herkenbaarheid en dus ook vindbaarheid voor de consument, dankzij duidelijke communicatie-uitingen en vermeldingen op onze eigen website. Om zichtbaarder te zijn voor uw consument, krijgt u van ons -naast de campagnes- een eigen profielpagina op de website van het CvZO.
  • De kracht van de zelfstandige opticien kan met het CvZO optimaal naar buiten worden gebracht. Consumenten associëren de zelfstandige opticien met kwaliteit, terwijl ze bij de ketens denken aan lage prijzen. Wanneer prijsperceptie geen rol speelt, kiezen consumenten in groten getale voor de zelfstandige opticien.

 

Deelname aan het CvZO kost slecht € 249,-*. Hiervoor ontvangt u een basispakket winkelmaterialen waarmee u herkenbaar bent als CvZO-deelnemer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de marketingbank en wordt uw winkel vermeld op cvzo.nl. Consumenten kunnen u dan voortaan gemakkelijk vinden, simpelweg door te zoeken op postcode of plaats.

 

Nationale Contactlensweken

 

Binnenkort gaan de Nationale Contactlensweken van start. Deze campagne loopt dit jaar van 28 mei t/m 30 juni en is hard nodig: over contactlenzen wordt weinig gecommuniceerd en daardoor is de consument niet goed bekend met het product en de nieuwe mogelijkheden.

 

Door mee te doen zorgt u als specialist voor een grotere bekendheid én meer kennis bij de consument. Schrijf u in voor deelname aan het Collectief en doe mee aan de Nationale Contactlensweken (u kunt nog tot en met vrijdag 27 april inschrijven).

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Account Manager of de afdeling Marketing & Communicatie, tel: +31 (0)30 634 31 32.


*exclusief BTW, handling-en portokosten. Deelname aan één campagne is verplicht..