3D Eyewear-winkel geopend in Californië

In de Westfield Santa Anita Mall in Arcadia, Californië, is eind juni een winkel geopend die alleen 3D-brillen verkoopt. De nieuwe onderneming, de eerste in zijn soort in de VS, is gestart door een bedrijf genaamd 3DOM (rijmt op ‘freedom’). De winkel verkoopt designer- en filmgerelateerde merken zoals Look3D Eyewear, Oakley en Gunnar.

 

“We hopen dat de filmindustrie en bioscopen zullen accepteren dat mensen hun eigen 3D-bril hebben in plaats van dat ze betalen voor een hogere prijs wanneer ze een 3D-film zien en de bioscoop in de brillen voorziet,” aldus Roma Goddard, CEO van 3DOM.

 

Goddard vertelde dat ze koos voor deze winkel als testlocatie, omdat het gevestigd is in een winkelcentrum met heel veel bezoekers en een bioscoop die de nieuwste 3D-films laat zien. Ze voegde eraan toe dat de brillen die verkocht worden in de winkel zijn gecertificeerd door RealD, een toonaangevende leverancier van technologie voor 3D-bioscopen, of dat ze  op dit moment in het proces van RealD certificering zitten.

 

3DOM heeft ook een onlinewinkel en Goddard leidt ook RG Specs, een internetportaal voor 3D-brillen, -producten en nieuws.