Brilonline wordt leverancier van Optitrade

Per 1 januari 2012 sluit Optitrade een leveranciersovereenkomst met Brilonline. Daarmee bouwt Optitrade verder aan het verstevigen van de noodzakelijke slagkracht van haar leden op het internet. Met het – digitaal brillen passen – via internet biedt de zelfstandige opticien meer klantgerichte mogelijkheden. Geluiden en cijfers uit de branche bevestigen dat.

Internet hoort thuis in de aankoop oriëntatie
De huidige consument betrekt internet steeds meer bij de oriëntatie van een aankoop. Een uitgekiend aanbod van de zelfstandige opticien mag daarin niet ontbreken. De digitale paskamer optimaliseert een klantgericht aanbod via internet. Ook grootwinkelbedrijven bedienen zich inmiddels van digitale paskamers. Met het aanbieden van diverse digitale paskamers voor de zelfstandige opticiens timmert Brilonline al ruim anderhalf jaar met toenemend succes aan de weg.

 

Met een Brilonline paskamer brengt de zelfstandige opticien via het internet een omvangrijke collectie monturen bij de mensen thuis. Klanten kunnen thuis uitproberen wanneer het hen uitkomt. Met behulp van een digitale foto of webcam kunnen brillen via de computer, laptop of iPad gepast worden op het eigen gezicht. 

 

Alle online gepaste brillen zijn daadwerkelijk verkrijgbaar bij aangesloten zelfstandige opticiens in de buurt van de klant. De opticien hoeft de online brillen niet vooraf in te kopen. Na een online reservering van een klant wordt de bril gratis naar de opticien toegestuurd zodat de klant live in de optiekzaak kan passen. Niet verkochte brillen worden gratis opgehaald.  Dus geen extra werk, inkooprisico of rompslomp voor de opticien.

 

Doen waar je goed in bent
De specialistische rol van de zelfstandige opticien blijft onaangetast en noodzakelijk voor een onberispelijke aflevering van een bril. De brillen worden dus NIET direct online verkocht aan klanten, maar worden altijd persoonlijk geleverd via de aangesloten opticien. Tegen de gebruikelijke marges en via de bekende Optitrade verzamelfactuur. De zelfstandige opticien blijft op die manier de spil voor de klant, maar benut met een digitale paskamer het internet als service verlengstuk en marketingtool voor huidige en toekomstige klanten.

 

Ieder Optitrade lid krijgt in januari een voucher van 150 euro korting voor een nieuwe licentie of een verlenging van een bestaande licentie in 2012. Geldig voor Brilonline of Kinderbrilonline. Brilonline omvat een omvangrijk assortiment correctiebrillen van uiteenlopende merken voor volwassenen. Kinderbrilonline biedt een ruime collectie pasbare kinderbrillen van diverse leveranciers. Voor meer informatie over Brilonline of kinderbrilonline, of een vrijblijvende presentatie. Bel: 053-4362244 of mail naar: [email protected].