Campagnes HOC voor polariserende en meekleurende brillenglazen op sterkte

Om uw consument te attenderen op de voordelen van polariserende of meekleurende brillenglazen op sterkte heeft Holland Optical Company twee opvallende campagnes ontwikkeld.

 

Met de CD-rom ontvangt u opvallende banners voor uw website, persberichten, direct mail kaart en advertentieconcepten van beide campagnes. In dit pakket treft u tevens een voorbeeld aan van een voorgedrukte direct mail kaart. U kunt de CD-rom met uw bedrijfsgegevens en adressen van uw klanten bij uw drukker aanleveren.

 

Indien u de direct mailing door HOC wilt laten verzorgen, kunt u dit op het bestelformulier aangeven. HOC zorgt in dat geval voor een efficiënte uitvoering van het drukwerk en de verzending. De kosten hiervan staan vermeld in het communicatie jaaroverzicht dat HOC haar relaties begin maart heeft toegezonden.

 

Tenslotte vindt u in het pakket een aantal Xperio consumenten folders. Wilt u de aansluitende Xperio demotool bestellen, of heeft u interesse in posters en extra campagnematerialen?

 

Stuur dan het bijgaande bestelformulier aan HOC retour, of bestel de materialen online via de marketing tab op www.hocsite.com

 

HOC stuurt de materialen spoedig op naar haar relaties en wenst u alvast veel succes met de nieuwe campagnes!

 

cdrom2

De CD-rom met banners, persberichten en inspiratievoorbeelden