Carice van Houten zet samenwerking Mexx voort

Met Carice van Houten heeft Mexx wederom, de grootste Nederlandse actrice gecontracteerd als het gezicht van haar herfst/winter’11 Women campagne. Mexx heeft de samenwerking met Van Houten als uiterst succesvol ervaren en vindt het uitermate prettig om samen met haar deze vorm van consistentie te creëren binnen het merk. Carice, bekend vanwege haar adembenemende acteerprestaties in films als Komt een vrouw bij de dokter, De gelukkige huisvrouw en Zwartboek, is zelf ook bijzonder enthousiast over de voorgezette samenwerking met dit beroemde modelabel.

 

“De consument heeft een klik met Carice en ze wordt gezien als ambassadrice van ons merk. De reacties die wij naar aanleiding van onze voorjaar/zomer 2011 campagne hebben ontvangen, waren zeer positief”, aldus Maurina Leito, PR-manager Mexx. Mexx is vooral geïnteresseerd in de persoon Carice van Houten en niet per definitie in de filmster. Mexx wil binnen deze herfst/winter’11 campagne dan ook vooral haar echtheid en unieke karakter laten stralen. Hetgeen duidelijk tot uiting komt binnen een reeks prachtige beelden waarin de persoonlijkheid van Carice duidelijk naar voren komt.

 

“ME + XX gaat over meer dan alleen reclame maken. Het gaat over mensen zelf. Over de invulling van de wens om te laten zien wat onze eigen persoonlijkheid zo speciaal maakt. Onze collecties hebben de XX-factor om dat waar te maken“, zegt Knut Burgdorf, vice-president Marketing. Mexx ontwikkelde de nieuwe herfst/winter 2011 campagne in eigen huis en werkte daarvoor samen met fotograaf Markus Pritzi, stylist Isabelle Thiry en hair & make-up artist Spiri Foutoglou.

 

Press_release_CariceMEXX_AW11