Centrop-Sales, Hall of Frames en Hall of Instruments

Op 5 en 6 februari 2012 is Nijkerk weer “The place to be” voor optiek Nederland. Alle zelfstandige opticiens worden hiervoor uitgenodigd. Ook deze keer heeft u dus weer 2 dagen de gelegenheid om in te kopen, te orienteren of collegae te ontmoeten. In de gezellige ambiance van Regardz Hart van Holland in Nijkerk, het meest centrale punt in Nederland. Op zondag 5 en maandag 6 februari kunt u terecht van 09.30 tot 18.00 uur. Op zondag kunt u uw kinderen meenemen, want voor opvang is gezorgd. Verder zullen er door diverse leveranciers workshops worden gehouden. Het programma hiervan zal binnenkort beschikbaar zijn.

Voor een goede ontvangst vragen kunt u zich aanmelden via deze link. Zo kunt u makkelijk en snel geregistreerd worden bij binnenkomst en zorgt Centrop ervoor dat er tussen de middag een heerlijke lunch voor u klaarstaat. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u ongeveer 1 week voor de Centrop-Sales een overzicht van de beursaanbiedingen.

Naast Regardz Hart van Holland bevindt zich Hotel Restaurant Regardz Ampt van Nijkerk. Tegen een gereduceerd tarief kunt u een kamer reserveren. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u voor 21 januari contact opnemen met Regardz Ampt van Nijkerk (033) 247 16 16 of [email protected] onder vermelding van de Centrop-Sales.

De plattegronden met standhouders van de Centrop-Sales, de Hall of Frames en de Hall of Instruments vindt u hieronder. U kunt ze ook hier downloaden

Hall of Instruments

In een aparte locatie, direct gelegen tegenover de Loods (Hall of Frames), worden instrumenten getoond ??n gedemonstreerd. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen