Charmant Group ook aanwezig op Mido

Bij het 40-jarig bestaan van de Mido zal ook de Charmant Groep acte de pr??sence geven. Over de afgelopen jaren heeft Charmant veel typen van de titanium bril ontwikkeld. En dit jaar zullen ze wederom een nieuwe ontwikkeling op dit gebied laten zien, en wel de zeer flexibele Excellence Titan. Gebruikmakend van de laatste technologie??n in combinatie met zeer creatieve designs komt Charmant nu met de zeer vernieuwende LineArt Charmant: d?? bril voor de mode- en stijlbewuste vrouw.”?

Voor de collectie van 2010 heeft Charmant zich met name laten inspireren door muziek en snaarinstrumenten. Hierdoor hebben de ontwerpen dan ook een uniek en opvallend karakter. De monturen hebben een zeer kunstzinnig en intrigerend motief en de kleuren vari??ren van heldere tot halfmatte pasteltinten. Met de lichtgewicht brillenglazen en de ultramoderne uitstraling ervan heeft Charmant zichzelf weer overtroffen.

Tijdens de Mido beurs 5 t/m 7 maart kunnen de bezoekers zowel zaterdag als zondag een speciale presentatie van de LineArt Charmant bijwonen.??