Collectief van Zelfstandige Opticiens van start

Met de oplevering van de volledig nieuwe website (www.cvzo.nl) en uitlevering van een uitgebreid pakket (winkel)materialen aan de huidige 65 deelnemers is het offici??le startschot voor het Collectief
van Zelfstandige Opticiens deze week gegeven. Per 1 januari 2012 zijn alle deelnemers aan het Collectief van Zelfstandige Opticiens herkenbaar voor de consument als echte opticiens, die staan voor persoonlijke betrokkenheid, service en vakmanschap.

Via de website zijn zij gemakkelijk te vinden door te zoeken op postcode of plaats. In de winkel zijn zij door een aantrekkelijk pakket winkelmaterialen ook direct herkenbaar als deelnemer aan het Collectief van Zelfstandige Opticiens.

Met het CvZO kunnen zelfstandige opticiens die aangesloten zijn bij Optitrade zich onderscheiden van de ketens. Omdat ze keer op keer het bewijs leveren dat klanten voor optimale oogzorg slechts op “?n plek terecht kunnen, bij hen in de winkel. Een goed idee dus!

De inschrijving voor het CvZO gaat door! Dagelijks ontvangt Optitrade Retailgroep verzoeken om informatie en melden nieuwe opticiens zich aan.

Nationale Zonnebrillenweken
De eerste grote campagne van het CvZO, de Nationale Zonnebrillenweken, loopt van dinsdag 10 april t/m zaterdag 19 mei. Een campagne waar naast aandacht voor de persoonlijke betrokkenheid, de
service en de vakmanschap van de opticiens, heel veel aandacht is voor hun brede collectie (modieuze) merkzonnebrillen (op sterkte). De Nationale Zonnebrillenweken zijn mede tot stand gekomen dankzij: BoBo”s Eyewear, CIBA VISION, Click Company, CooperVision, Essilor, HOC (Experio), HOYA, Luxottica, Marchon, Marcolin, Mondottica, Nikon, Optiview, OWP Nederland, S??filo, Sauflon en Silhouette.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het CvZO? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van Optitrade Retailgroep, +31 (0)30 634 31 32.