Collectief zelfstandige opticiens sluit unieke deal Achmea

Onder het label van het Collectief van Zelfstandige Opticiens (CvZO) heeft Optitrade Retailgroep een unieke overeenkomst gesloten met Achmea.

Het is de eerste keer dat een organisatie voor zelfstandige ondernemers een deal sluit met een zorgverzekeraar. Het CvZO zet hiermee een zeer belangrijke stap op de weg van de collectieve slagkracht voor zelfstandige opticiens.

Achmea is met 5,5 miljoen aangesloten consumenten (alle labels van Achmea tezamen) een van de twee grootste zorgverzekeraars van Nederland. Achmea heeft tot deze overeenkomst besloten op basis van de professionaliteit en de positieve indruk van zowel Optitrade Retailgroep als het unieke realtime declaratiesysteem iCODiS+.

Deze overeenkomst biedt de consument legio voordelen en optimaal gemak en geeft zelfstandige opticiens daardoor een uitgelezen kans gezamenlijk een krachtig statement te maken. Iedere opticien die is aangesloten bij het CvZO kan zich hiermee op positieve wijze onderscheiden en heeft met deze deal een perfecte marketingtool in handen.

Voor meer informatie over de Achmea deal of het Collectief van Zelfstandige Opticiens kunt u contact opnemen met Optitrade Retailgroep, T +31 (0)30 634 31 32.