De Nationale Oogmeetweken van start

Naast de materialen die bij de Nationale Oogmeetweken horen, ontvangt u het basispakket zorgvergoeding. Hiermee kunt u uw klanten erop wijzen dat ze bij u direct hun zorgvergoeding kunnen declareren.

 

De materialen zijn in te zetten naast de Nationale Oogmeetweken. De advertentie e.d. zijn te downloaden via de marktingbank. Mocht u hierbij vragen hebben, kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via [email protected] of telefonisch via +31 (0)30 634 31 32.

 

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens (CvZO) groeit gestaag. Steeds meer opticiens zien de belangen en de slagkracht van een gezamenlijk initiatief en een collectief statement. Dat we collectief sterker staan, blijkt wel uit het feit dat Optitrade Retailgroep voor het CvZO een unieke overeenkomst heeft gesloten met Achmea.

 

Achmea is met 5,5 miljoen aangesloten consumenten (alle labels van Achmea tezamen) een van de twee grootste zorgverzekeraars van Nederland. Achmea heeft tot deze overeenkomst besloten op basis van de professionaliteit en de positieve indruk van zowel Optitrade Retailgroep als het unieke realtime declaratiesysteem iCODiS+.

 

Deze overeenkomst biedt de consument legio voordelen en optimaal gemak en geeft zelfstandige opticiens daardoor een uitgelezen kans gezamenlijk een krachtig statement te maken. Iedere opticien die is aangesloten bij het CvZO kan zich hiermee op positieve wijze onderscheiden en heeft met deze deal een perfecte marketingtool in handen.

 

Het CvZO krijgt ook landelijke media-aandacht: in de themabijlage ‘Het Menselijk Lichaam’, die op 4 oktober bij De Telegraaf verschijnt, wordt een redactioneel artikel van een halve pagina uit naam van het Collectief gepubliceerd.