De zonnebrillen vliegen de deur uit

De afgelopen dagen hebben we volop kunnen genieten van het mooie weer. Voor velen van u is dit de start van een goede zonnebrillen verkoop. Toch is de zin “ De zonnebrillen vliegen de deur uit ” eerder cynisch bedoeld.

 

Zo kreeg Wecare International 3 telefoontjes in 1 week tijd van ondernemers met de vraag of ze zo snel mogelijk bij hen langs wilde komen om de schade op te nemen.  Zoals u al begrijpt was hier ingebroken. Soms vragen we er ook om, echter in deze specifieke gevallen waren het de overvallers die niet alleen de zonnebrillen meenamen maar ook een gedeelte van het interieur.

 

Niet alles is te voorkomen maar zorgt u er toch voor dat u de zonnebrillen beveiligd heeft d.m.v. afsluitbare kolommen en dat deze te allen tijde dicht zitten. Laat een consument u om advies vragen, dit verhoogd uw positie als specialist en heeft u meer kans op een potentiële koper i.p.v. een potentiële dief.

 

Laat u niet verrassen door een inbraak en de hierbij onnodige ergernis en extra kosten. Wecare International staat voor u klaar om u hier over te adviseren. Zij zorgen ervoor dat uw zonnebrillen goed beveiligd zijn. Hun allernieuwste product is de staal met aluminium beveiligde zonnebrillenkolom, waarbij de haak in het profiel verdwijnt. Dit geeft u de mogelijkheid om de monturen zonder beschadigingen van het profiel af te nemen.

 

Ook heeft Wecare International een kast ontwikkeld, waarbij de zonnebrillen achter een rolluik zitten zodat de zonnebrillen in de avonduren nog beter beveiligd zijn tegen diefstal.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Wecare International. Wecare International is niet voor niets uw dealer van Presenta Nova (brilpresentatie mogelijkheden).

 

Wecare International     
Westenengerdijk 22
6732 GR Harskamp

 

T: +31 (0)318 – 457565
F: +31 (0)318 – 456623
E: [email protected]

 

M: Frans Sanderse +31 (0)6 53213816
M: Sjaak Hamstra +31 (0)6 51038647

 

www.wecare-int.com
www.wecare-shop.nl

 

 

kraan