€ 200,- korting op Marketingrapport Optiekbranche 2012

Van Es Marketing Services heeft in de maanden oktober en november een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder optiekzaken in Nederland. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het Marketingrapport Optiekbranche 2012. Eyeline biedt u maar liefst € 200,- korting tot 1 februari!

 

Het Marketingrapport Optiekbranche 2012 biedt een compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers, het mediagebruik en actuele ontwikkelingen in de optiekbranche in Nederland. Naast de branchestructuur wordt het oriëntatie- en inkoopgedrag van opticiens helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branchegerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Zeker in tijden van economische tegenwind is het van belang tegen zo laag mogelijke kosten potentiële klanten te bereiken met de juiste verkoopargumenten en bestaande klanten aan zich te binden met de juiste dienstverlening.

 

Zo leest men in het onderzoeksrapport waarom optiekzaken van leverancier veranderen. Het rapport is dan ook de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers.  Het onderzoeksrapport telt 50 pagina’s op A4-formaat in kleurendruk en is Nederlandstalig. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek uit de jaren 2003, 2005, 2007 en 2009. Hierdoor is men in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche. Het onderzoek is ten opzichte van de voorgaande edities uitgebreid met onder meer een social media analyse van de optiekbranche.

 

De standaardprijs van het Marketingrapport Optiekbranche 2012 bedraagt € 695,- (excl. btw), maar tot 1 februari 2013 kunt u profiteren van € 200,- korting. U betaalt dan slechts € 495,- (excl. btw). Bestellen is eenvoudig. U kunt het onderzoeksrapport bestellen op www.marktdata.nl. Om bij uw online bestelling gebruik te maken van de exclusieve aanbieding van Eyeline dient u bij het bestellen de kortingscode “Eyeline” in te vullen. U ziet dan direct de verstrekte korting.

 

Meer informatie over het Marketingrapport Optiekbranche 2012 vindt u op www.marktdata.nl. Van Es Marketing Services is een gerenommeerd onderzoeksbureau en is gespecialiseerd in brancheonderzoeken op het gebied van inkoopgedrag en marktontwikkelingen.

 

van_es