Een Fatboy Edison Petit bij de najaarsactiviteiten van HOC

Ook dit najaar heeft HOC weer een pakkende actie, die consumenten naar uw winkel zal trekken. Het Fatboy Edison Petit lampje is een compact design lampje met een hartverwarmende gloed.

 

Het lampje is een trendy luxe geschenk dat in elke huis een plekje vindt. Het is een draagbaar lampje dat na opladen maar liefst 6 uur zonder snoer brandt!

 

Het Edison Petit lampje staat in de twee wervende communicatiemiddelen die HOC voor het najaar heeft ontwikkeld. De actie kan worden ingezet met een DM kaart of een Huis aan Huis folder. Wilt u liever een andere actie met uw consumenten delen, dan is dat ook mogelijk.

 

hoclamp

 

Bij beide mailing activiteiten kunt u ook kiezen voor verschillende kortingsaanbiedingen voor uw consument of een uitnodiging voor aan uw winkel. Hieronder kunt u verder lezen over de mailings die HOC voor u ontwikkelt en uiteraard gepersonaliseert met uw logo, NAW gegevens en specifieke content wensen.

 

Huis aan huis folder “Glasheldere Oogzorg”

 

Deze 8 pagina Huis aan Huis folder heeft een bewezen hoge attentiewaarde door haar vorm, kleurgebruik en beelden en natuurlijk de aanbieding bij aankoop van een nieuwe bril. De folder, voorzien van uw logo communiceert uw specialisme op het gebied van oogzorg, vakkundige oogmeting en glashelder advies over de nieuwste multifocale brillenglazen en multicoatings. Op www.hocsite.com kunt u een digitaal voorbeeld vinden van de komende najaarsfolder.  

 

DM kaart ‘’Uitnodiging Oogmeting’’

 

Met de DM kaart communiceert u compact en heel direct met de consument in uw omgeving over één specifiek onderwerp. Het is ook een eenvoudige en effectieve manier om huidige klanten opnieuw te benaderen. Voor deze mailing heeft HOC de volgende onderwerpen voor u klaar staan:

 

– cadeau Edison Petit lampje
– korting op brillenglazen
– uitnodiging voor een oogmeting

 

Kies voor een verspreiding in een postcodegebied of selecteer een adressenbestand uit uw database. Indien nodig begeleit HOC u ook bij de verspreiding van uw mailing.

 

Meer informatie over de actie of over de aantrekkelijke inkoopprijzen van de Fatboy Edison Petit acties vindt u op www.hocsite.com. Wilt u zich aanmelden voor een van deze acties?

 

Stuur uw aanvraag voor de DM kaart naar [email protected] of vul het inschrijfformulier in voor de Huis aan huis folder. De inschrijvingen sluiten op 17 augustus 2012.

 

hocmarketing