Een gezond dagje uit

Verwen uzelf met een dagje uit naar de Jaarbeurs in Utrecht op 21, 22 of 23 januari a.s.. Daar kunt u op de Nationale gezondheidsbeurs talloze gratis testen doen om erachter te komen hoe het met uw gezondheid is gesteld of nieuwe inzichten opdoen over verantwoord  liggen, lopen, eten, huidverzorging, optimaal sporten en nog veel meer.

Van top tot teen
De verschillende paviljoens zoals oog-, hoor-, rug,-, voeding-, mondzorg-, voeten-, of huidpaviljoen bieden naast gratis korte behandelingen ook waardevolle testen en metingen.  Er zijn onder andere oogmetingen, hoornvliesmetingen, gehoormetingen, voetenscans, BMImetingen, schoentesten, tandvleescheck, migrainetesten, conditietesten en huidtesten. Ieder paviljoen heeft specialisten klaar staan om de bezoeker van top tot teen te onderzoeken.

Bij de vele stands worden er leuke en interessante testen uitgevoerd. Er is een gave test voor mensen met gevoelige tanden. De zogenaamde “ijswater”test. Iedereen met pijnlijk gevoelige tanden krijgt een nieuwe tandpasta  (een 3ml mini sample voor de test een 20ml sample voor mee naar huis… gratis uiteraard). Deze tandpasta dient men direct op de gevoelige plek(ken) te smeren om vervolgens een glas ijswater te drinken! Wat levert dat op”.? Bij een andere stand krijgt de bezoeker een gratis huidadvies. Neem plaats in de behandelstoel en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste zal met professionele apparatuur uw huidtype defini??ren. Ook kan men een groot aantal smaaktests doen. Proef verschillende kiemgroenten en doe de Smaaktest Snoepgroenten.

 
Kaarten kosten ” 12,50 per persoon, maar zijn ook met korting van ” 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Gezondheidsbeurs is geopend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 januari 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht