Eer???ste Greving & Greving jubileummunt geslagen

Maandag 7 februari jl. is bij de Koninklijke Begeer in Zeist het eerste exemplaar geslagen van de Greving Gulden. Een speciale jubileummunt die door Greving & Greving opticiens wordt uitgegeven ter ere van het 100 jarig bestaan. Met de productie van de allereerste Greving Gulden is het Greving & Greving jubileumjaar officieel van start gegaan. Een feestelijk jaar, met aantrekkelijke acties voor de klanten van het familiebedrijf.   

In mei van dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat Geert Greving de eerste winkel in Assen opende. Een eeuw later is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste zelfstandige optiekketen in Noord Nederland met 13 vestigingen. Een eeuw Greving & Greving is een feestelijke gebeurtenis waar we uitgebreid stil bij willen staan”, vertelt directeur Ton Greving. “We willen graag iets terugdoen voor onze klanten en dat gaan we doen met onze eigen jubileummunt.” Volgens Greving zullen de munten binnenkort verspreid worden onder de klanten, die daar ook daadwerkelijk mee kunnen betalen in de winkels. “Het wordt een aantrekkelijke actie, waar onze klanten veel voordeel van zullen hebben”, vervolgt Greving, “want als je jarig bent, moet je ook trakteren.”

Het slaan van de allereerste Greving Gulden vond plaats onder toeziend oog van 4 Grevings. Ton en George Greving, die het bedrijf leiden sinds 1971 en hun zonen Serge en Rick, die enkele jaren geleden zijn toegetreden tot de directie en over niet al te lange tijd  het roer zullen overnemen. Daarmee gaat het familiebedrijf over van de derde naar de vierde generatie, op weg naar de volgende 100 jaar.