Essilor wint Centrop Award voor beste leverancier brillenglazen

Essilor heeft de Centrop Award voor de beste leverancier van brillenglazen gewonnen. Deze award werd dit jaar voor de achtste keer uitgereikt op Centrop Sales, de optiekvakbeurs die Centrop dit jaar op 9 en 10 september in Nijkerk organiseerde.

 

Centrop behoort met ruim 380 aangesloten ondernemers bij de twee grootste inkooporganisaties van zelfstandige opticiens. Uit de tevredenheidsenquête die de Centrop-leden over Essilor hadden ingevuld, bleek dat Essilor op alle punten veel beter scoorde dan het gemiddelde en dat het verschil op sommige onderdelen zelfs behoorlijk groot was.

 

Zo werden de onderdelen productkwaliteit, afgesproken levertijden en promotie- en verkoopondersteuning zelfs gewaardeerd met bijna een 9. Ook op de onderdelen prijs/kwaliteitsverhouding van geleverde producten en telefonische afhandeling scoorde Essilor hoger dan een 8.

 

Alex Versteeg, commercieel directeur van Essilor Benelux, was enthousiast over de resultaten van de enquête. “Dit is de derde keer dat Essilor deze award wint. We zijn er bijzonder trots op, omdat we weten dat Centrop hoge eisen stelt aan de kwaliteit en service van haar leveranciers.

 

Centrop streeft naar een optimale ondersteuning van de aangesloten zelfstandige opticiens en daarom is het fijn te vernemen dat klanten Essilor juist op deze punten zo hoog beoordelen. Deze award is een bevestiging dat klanten onze producten en ondersteuning waarderen. Voor ons is de award ook een stimulans om ervoor te zorgen dat de service en kwaliteit in het komende jaar nog verder geoptimaliseerd worden, zodat we deze award wederom kunnen winnen.”

 

nico

Nico Smits – Salesmanager Zuid NL Essilor