ExSilent lanceert de Qleaf Pro, het eerste hoortoestel met AirTAP func.

In 2009 nam ExSilent een bijzondere plek in de hoortoestelmarkt in door het lanceren van haar eerste product – “s werelds kleinste CIC hoortoestel dat  onzichtbaar, digitaal en modulair was.

Nu heeft ExSilent alweer een wereldprimeur met het eerste, nog kleinere, hoortoestel met AirTAP functionaliteit, genaamd de Qleaf Pro. Deze functionaliteit maakt het voor gebruikers van een hoortoestel veel gemakkelijker om discreet tussen verschillende luisterprogramma”s te schakelen. Wanneer het hoortoestel in het oor is geplaatst, reageert de programmaschakelaar op de luchtdrukverandering door tegen het oor te tikken, wat het gebruik van een fysieke knop of schakelaar overbodig maakt.

De Qleaf Pro heeft vier verschillende op maat in te stellen  luisterprogramma”s. De gebruiker kan het apparaat bijvoorbeeld instellen om naar het theater te gaan, televisie te kijken, naar feesten te gaan en voor gesprekken in lawaaierige omgevingen zoals in restaurants of auto”s.

Het scala van de nieuwe generatie Qleaf gehoorapparaten is krachtig, onzichtbaar en verschaft een natuurlijk geluid doordat het natuurlijke richtinghoren van het oor behouden blijft. Omdat de Qleaf Pro diep in het oor geplaatst wordt, wordt het risico van akoestische terugkoppeling en windruis geminimaliseerd, waardoor de gebruiker zich comfortabel voelt met deze hooroplossing. Het is ook mogelijk om de Qleaf Pro te gebruiken tijdens lifestyle activiteiten en zelfs met het sporten.

De Qleaf Pro is vanaf heden verkrijgbaar en kan gekocht worden bij de audiospecialist.