ExSilent Qgo: luisterhulp voor incidenteel gebruik

Voor consumenten die af en toe beter willen horen, maar geen hoorprobleem hebben waarvoor ze continu een hoortoestel nodig hebben, introduceert ExSilent de Qgo. Dit kleine toestel wordt, net als de andere hoortoestellen van de succesvolle Q-serie, diep in de gehoorgang geplaatst. Hierdoor is het apparaatje nagenoeg onzichtbaar en dat is precies wat moderne, stijlbewuste consumenten willen als het gaat om incidenteel gebruik. De Qgo is goedkoop, gemakkelijk in gebruik en kan direct worden geplaatst. Er hoeven geen oorafdrukken te worden gemaakt en ook is er geen langdurige aanpassing door een professional nodig.

De Qgo maakt gebruikt van een geavanceerd digitaal circuit voor het opwekken van een duidelijk en helder geluid. Dat geldt in alle omstandigheden: of de gebruiker TV kijkt of op een feestje is. De luisterhulp past zich automatisch aan de luisteromgeving aan. Bovendien bevat het toestel standaard een volumedrukknop, zodat de drager zelf het volume aan de omgeving kan aanpassen.

Door het modulaire ontwerp van de Qgo hoeven er geen speciale oorstukken voor de gebruiker te worden gemaakt. In plaats daarvan bevindt zich aan het uiteinde van de Qgo een zeer flexibele, hypoallergene softtip die in meerdere maten kan worden geleverd. Dit betekent dat de Qgo al in de winkel direct in verschillende maten oren past. Het merk ExSilent wordt op de markt gebracht door distributeur Trinitie.

Meer info: trinitie, tel 055 3602111 of www.trinitie.nl