Framed’12 BeenSeen en Eyeversity naar locatie Tour & Taxis

framedbeen

 

Het grote Belgische optiekevent Framed’12 verhuist voor de volgende editie op 2 september 2012 naar een nieuwe locatie!

 

In de historische setting van Tour & Taxis ontdekken de optiekprofessionals tijdens een evenwichtig dagprogramma de laatste optiekinnovaties en laten ze zich verleiden door prachtig design van gerenommeerde ontwerpers op Beenseen. Naar goede gewoonte geven de leveranciers op deze gelegenheid unieke condities. Raadpleeg regelmatig de website om de exposantenlijst op de voet te volgen.

 

Het congres van Eyeversity krijgt in september de vorm van een intensieve workshop van een halve dag. De onderwerpen gaan van de toekomst van de retail en de consument benaderen via nieuwe media tot de optimalisatie van stockmanagement en fiscaliteit.
Het geheel zal aan elkaar worden gepraat door een moderator en aan het eind van iedere workshop kunnen de deelnemers hun vragen en bedenkingen aan de spreker richten tijdens de vragenronde.

 

Eyeversity brengt hiermee de 4de editie van een boeiend en leerrijk opleidingsprogramma. De concrete topics en namen van de sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Alle zelfstandige kwaliteitsopticiens kunnen zich vanaf 13 april 2012 inschrijven via de website www.framed12.be of www.eyeversity.be.

 

Geïnteresseerde standhouders kunnen bij Charlotte Luijten terecht voor meer informatie: 03 212 19 34 of [email protected].

 

prgroa

Dagprogramma