Frisse en uitgebreide blik voor Colpa Optiek

Henk en Mirjam Colpa van Colpa Optiek in Boskoop kregen de mogelijkheid om hun bestaande winkel uit te breiden door een verdieping bij de winkel te betrekken.

Een uitgelezen kans om de oogzorg en winkelomgeving te optimaliseren. Dit begint buiten al met een vernieuwde pui om de winkel vanaf de straat  sterker te laten communiceren. Colpa Optiek is sinds deze maand weer geopend voor haar klanten.

Om een goede toegankelijkheid naar de nieuwe verdieping te cre??ren, is er besloten om een lift te plaatsen. De etage is ingericht met alle disciplines die met oogzorg te maken hebben, inclusief een grote wachtruimte die tevens als trainingsruimte dienst kan doen.

De winkelruimte op de begane grond is geheel vernieuwd en uitgebreid. Er is gekozen voor een heldere routing rond de adviesplekken met een montuurpresentatie tussen duurzame, onbehandelde red cedar staanders die omknikken in het plafond zodat er een warme en natuurlijke uitstraling ontstaat. De werkplaats is semitransparant aanwezig voor een optimaal contact met de klant.

Renze de Graaf, senior designer bij Vorm Martini, vertelt; “De gehele winkel is uitgelicht met LED verlichting waarbij de diverse disciplines hun eigen verlichtingsniveau hebben gekregen. De wens om er een eigen plek van te maken waarin de klant van nu en morgen zich welkom voelt, is wat mij betreft uitermate goed gelukt!

Vorm Martini is sinds 1956 gevestigd in Groningen en richt zich op strategie & concept, interieurdesign en interieurbouw voor projecten in binnen- en buitenland.

Kijk voor meer informatie op www.vormmartini.nl | www.colpaoptiek.nl