Het CvZO start 2013 met 210 deelnemers

Met ingang van 1 januari 2013 telt het CvZO meer dan 210 deelnemer. Dit cijfer toont duidelijke groei aan en daar is het CvZO uiteraard heel blij mee.

Hoe groter het aantal leden, hoe sterker het collectief en hoe meer slagkracht de zelfstandige opticiens heeft. Dat het CvZO inmiddels al meer dan serieus wordt genomen door landelijke partijen, blijkt onder meer uit de deal met Achmea.

Op de websites van de betreffende Achmea-merken zijn sinds enkele weken de polisvoorwaarden te lezen en consumenten komen nu al bij de aangesloten opticiens binnen om te vragen wanneer ze hun bril kunnen gaan bestellen. Bij de polisvoorwaarden staat namelijk een link naar de website van het CvZO en via de storelocator kan iedereen de dichtstbijzijnde opticien vinden.

Promotie door verzekeraar

Avero Achmea heeft haar verzekerden een brief gestuurd met de boodschap dat de voordelen waar zij bij Pearle gebruik van konden maken, in 2013 vervallen. In de brief verwijst Avero Achmea haar consumenten naar opticiens die aangesloten zijn bij het CvZO.

Naast dit goede nieuws horen zij ook positieve geluiden van de deelnemers. Hieronder een kleine greep uit de berichten die hen ter oren zijn gekomen.

“De zorgverzekeringafspraak werkt prima! Al diversen klanten binnen gekregen voor de nieuwe regeling.”
“Al verschillende klanten hebben gebeld over de overeenkomst.”
“We hebben tijdens de Nationale Oogmeetweken bijna elke dag moeten overwerken.”

Wilt u meer informatie over het Collectief van Zelfstandige Opticiens? Neem dan contact op met Optitrade Retailgroep, +31 (0)30 634 31 32.