HOC organiseert ‘Glasproeverij’ voor Optitrade leden

Op 7 november nodigt HOC de Optitrade leden uit voor het seminar ‘de Glasproeverij’ in de bijzondere locatie “Fort aan de Drecht” in Uithoorn.

 

Het wordt een inspirerende avond, waarin het nuttige en aangename voor u als opticien én wijngenieter samengaan. In deze snel veranderende markt zoeken opticiens naar onderscheidende en succesvolle proposities.

 

Niet alleen in de uitstraling van het bedrijf, communicatie en verkoopgesprek, maar ook vanuit een aansprekend assortiment, dat moet aansluiten op de wensen van uw (potentiele) consumenten. 

 

Voor het seminar heeft HOC als speciale spreker, professor H. Robben, hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en auteur van o.a. “Visionaire marketing” gevraagd u vanuit de ontwikkelingen in de retail richting te geven. Hierin komen onderwerpen als marktontwikkelingen in en buiten de optiek, de diverse klantbehoeften en onderscheidend vermogen van uw assortiment, van  huismerk,  Optiview tot Nikon proposities. 

 

Deze inspirerende avond wordt afgesloten met een wijn- en glasproeverij, waarmee u direct een aardige overeenkomst zult ervaren in het segmenteren van producten.  De avond begint en eindigt met kleine culinaire versnaperingen. 

 

Reserveer dus nu 7 november in uw agenda en houd uw brievenbus in de gaten voor uw persoonlijke uitnodiging! 

 

Informatie via Rinse Kijlstra tel. 06 513 80 655.

 

glasses2