HOYA Benefietactie Japan slaat enorm aan

Op 11 maart jl. werd Japan getroffen door een driedubbele ramp. Na een aardbeving werden grote delen van het land getroffen door een vernietigende tsunami, die het land tevens in een nucleair drama trok. En nog steeds eisen naschokken slachtoffers. Het Rode Kruis heeft geld nodig om deze mensen te helpen. Voor medicijnen, dekens en kleding, maar ook voor hulp op de langere termijn.

 

Om geld in te zamelen speelt Ajax op woensdagavond 13 april in de ArenA een benefietwedstrijd tegen Shimizu S-Pulse, een club uit de Japanse eredivisie. Het Stadion gaat om 17.00 open, om 19:00 uur starten optredens van onder andere de Toppers, Xander de Buisonjé, Jan Smit, Nick en Simon en de 3 J’s. Aansluitend start om 20:30 uur de benefietwedstrijd Ajax – Shimizu S-Pulse

 

Net als iedereen is het Japanse HOYA Lens Nederland zeer begaan met het lot van de getroffenen. De ramp heeft gelukkig geen consequenties voor de leveringen en levertijden van HOYA brillenglazen in Nederland aangezien HOYA Vision Care geen fabrieken heeft in Japan.

 

HOYA Corporation heeft een fors bedrag gedoneerd voor hulpverlening en als sponsor heeft HOYA Lens Nederland haar relaties afgelopen zaterdag uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de komende benefietavond in de Amsterdan ArenA as. woensdag. De belangstelling hiervoor is overweldigend. Binnen een dagdeel zijn alle 150 kaarten voor dit evenement vergeven aan de snelle beslissers.