Inschrijvingen Optiek in drievoud van start

Vanaf deze week kunnen alle zelfstandige kwaliteitsopticiens van de Benelux zich inschrijven voor het belangrijkste Belgische optiekevent: Optiek in Drievoud: Framed-Beenseen-Eyeversity. Op zondag 11 september zal het conferentiecentrum Dolce in La Hulpe, Brussel weerom the place to be zijn.

Inschrijven? Graag!
De toegang tot de najaarsbeurs Framed”11 met designbroertje Beenseen is volledig gratis. U kunt er de hele dag kijken en kopen vanaf 10u tot 19u. Om uw toegangsticket te bemachtigen dient u zich wel in te schrijven via de website: www.framed11.nl .

Het congres van Eyeversity brengt van 9u30 tot 14u drie interessante lezingen, waaronder een trendanalyse van hoe de consument zich vandaag en morgen gedraagt, en hoe u hierop het best kunt inspelen in het voordeel van uw winkel. Daarnaast worden ook de thema”s “Wat sociale media kan betekenen voor uw imago en verkoopcijfers” en “winkelbelevenis: de invloed van een interieur op de consument” uitgelicht.

Wilt u dit boeiende seminarie niet missen? Schrijf u dan nu in op de website: www.eyeversity.nl . U ontvangt een factuur van zodra uw inschrijving is verwerkt. Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.