Inspelen met een digitale paskamer of afwachten?

De strijd om de consument begint voortaan thuis” via het internet. Steeds vaker worden digitale middelen ingezet om de klant vroegtijdig in te palmen en blijvend te binden.

Het budget voor online adverteren heeft vanaf 2010 het budget van televisiereclame overtroffen. Printmedia als dagbladen krijgen het steeds moeilijker om adverteerders te werven en zij maken combinaties met internetsites.

Verborgen manieren om de klant te werven

Zag iedereen vroeger advertenties, nu zijn er verborgen manieren om klanten te werven. De zogenaamde targetmarketing. 95% van alle internetgebruikers ori??nteert zijn of haar aankopen online. Luistert naar meningen van anderen en niet zozeer naar die van de aanbieder die weleens stevig gekleurd kan zijn omwille van de verkoop.

Win-win-win situatie voor klant, zelfstandige opticien en leverancier

Winkels in de straat krijgen het moeilijker of verdwijnen noodgedwongen. Vaak omdat ze niet tijdig de letterlijke verbinding hebben gemaakt tussen de winkel en het internet. De zogenaamde clicks en bricks. Of online en offline.

Zoekt de klant een nieuwe bril in de winkel en niet via het internet?

Denken dat de internetontwikkelingen niet zo”n vaart lopen, is risicovol. Met een iPad op schoot halen we in mum van tijd een collectie binnen. Met een klik op de muis wandelen we via een PC of laptop door een enorm aanbod, boeken we reizen of lezen we het laatste nieuws. We zijn volledig gewend aan de gemakken van internet. Waarom zou een klant het zoeken van een nieuwe bril dan beginnen in een winkel en niet via het internet? Zeker nu het kan. 24/7 is een collectie monturen binnen handbereik en in mum van tijd gepast.

Meer dynamiek en beleving op uw site. Hoe doet u dat?

Wat wil een klant die bij u in de zaak voor een nieuwe bril komt? De bril passen en zien hoe die staat. Dat is honderd procent zeker. Geen klant koopt ongepast een bril. Waarom zou een klant die een nieuwe bril zoekt op het internet dit niet willen; kijken hoe de bril staat. De digitale consument wordt steeds veeleisender. De aanbieder die de klantbeleving zo goed mogelijk digitaal vertaalt, is daarbij spekkoper.

Ruim 1000 opticiens hebben een digitale paskamer

Steeds meer zelfstandige opticiens verrijken de beleving op hun site met een digitale paskamer. Dat moet ook wel, want ook de grootwinkelbedrijven hebben een digitale paskamer. En menig online verkoper. De consument raakt gewend aan online passen en vindt een optieksite met een digitale paskamer straks vanzelfsprekend. Inmiddels hebben ruim 225 zelfstandige opticiens gekozen voor een digitale paskamer op hun site. Meer beleving. En het aantal groeit gestaag. Ook het aantal bezoekers neemt dagelijks toe en inmiddels het aantal conversies. Bezoekers blijven gemiddeld 6-8 minuten op de site. Dat is gemiddeld 4 tot vijf keer langer dan ze verblijven op een site zonder paskamer.

Aanvullende ruimte collectie, geen inkoop vooraf en facturering via borderel

Met een digitale paskamer beschikt u over een aanvullende collectie van ruim 250 monturen van de meest uiteenlopende merken in diverse prijsklassen. De brillen uit de online collectie hoeft u vooraf niet in te kopen. Ze liggen centraal op voorraad en worden gratis toegestuurd als een klant online bij u een reservering maakt. Koopt de klant de bril, dan pas rekent u de gebruikelijke inkoop af (100% marge voor u) via het Borderel systeem. Niet gekochte brillen worden weer gratis opgehaald. Er is een digitale paskamer voor correctiebrillen voor volwassenen en een paskamer kinderbrillen

Meer informatie over de digitale paskamers van Brilonline.com kunt u aanvragen middels email: [email protected] of telefonisch 053-4362244

brilonline2