Integratie HINK Groep en Optitrade Retailgroep

Eind oktober heeft u hier kunnen lezen over het voornemen de audiologische activiteiten van Optitrade en HINK Groep samen te voegen en onder te brengen in de Optitrade Retailgroep. Deze doelstelling is nu bereikt. Met ingang van 1 januari 2012 worden alle audiologische activiteiten gecombineerd ondergebracht onder de naam HINK Audiologie, onderdeel van Optitrade Retailgroep.

Doel van Optitrade steeds duidelijker gerealiseerd
Optitrade is sinds 2010 actief op de audiologiemarkt, met als doel de marktpositie van zelfstandige audiciens en gecombineerde audiciens/opticiens te versterken. In de optiekmarkt is Optitrade marktleider, met zo’n 550 aangesloten winkels. Het doel: het veilig stellen en uitbouwen van de belangen van haar deelnemers, wordt daarmee steeds duidelijker gerealiseerd. De groei van Optitrade heeft schaalvergroting tot gevolg, zodat ze voor alle betrokkenen weer betere condities kunnen afspreken.

 

Voor de deelnemers van Optitrade die ook een rol willen spelen op de audiologiemarkt, ontstaan door de samenvoeging met HINK goede samenwerkingsvormen en –mogelijkheden. Uw aanspreekpunt bij HINK Audiologie is Pim Föster, binnen Optitrade een bekend gezicht en per 1 januari 2012 Manager Audiologie. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met hem opnemen via tel.nr. +31 (0)6 10 35 50 99.