Johnson & Johnson lanceert eerste Interactieve Etalage

Johnson & Johnson Vision Care lanceerde op zaterdag 22 september de eerste interactieve etalage van de Benelux bij Van Warmerdam Opticiens in Den Bosch. De Optiek vraagt gedurende tientallen jaren om een pakkende etalage die over contactlenzen gaat.

 

Johnson & Johnson Vision Care, in samenwerking met Biqini (bureau voor Interactieve Marketing) & Xellens (bureau voor Klantbeleving) ontwikkelde een etalage-tool die contactlens gerichte boodschappen op een interactieve manier overbrengt op de passerende consument. In de vorm van een kinect applicatie die je meeneemt in de wereld van Acuvue.

 

De Retail verandert, de Optiek verandert. “Het nieuwe winkelen” vereist een andere aanvliegroute om potentiële klanten te enthousiasmeren om de winkel in te gaan.  Elementen als gastvrijheid, keuzevrijheid, kwaliteit en service alléén zijn niet voldoende om een loyale klantenkring te bouwen en te behouden.

 

acuvue

 

Het aanbod van een interactieve en opvallende etalage-beleving, geeft elke consument op onthoudbare wijze informatie mee over contactlenzen. Een interactief spel neemt je mee in de beleving van ‘Acuvue-See What Could Be‘. Waardoor de passerende consument de winkel binnen gaat voor informatie. Over contactlenzen, over Acuvue.

 

Bij Van Warmerdam Opticiens, in de Ridderstraat 4 te Den Bosch werd deze interactieve etalage om 09:30 uur geopend en gestart. De etalage draait gedurende twee weken.

 

U bent van harte welkom om te kijken en uiteraard even mee te spelen!

 

acuvue3

Speel de interactieve game in de etalage!