Kaartverkoop OPTI 2013 gestart & tips voor bezoekers

opti

 

De kaartverkoop voor OPTI 2013 is gestart. De beurs vindt plaats van 25 t/m 27 januari 2013 in München en zal meer dan 23.000 internationale bezoekers verwelkomen. 

 

Vier volle hallen, 40.000 vierkante meter aan ruimte en ongeveer 450 exposanten uit 26 landen. OPTI 2013 in München biedt een uitgebreid overzicht van wat er op dit moment speelt in de wereldwijde optiekwereld. Vakbeursexpert Daniel Gundelach adviseert optiekprofessionals over hoe zij zich het beste voor kunnen bereiden op het eerste optiekhoogtepunt van 2013.

 

opti100

 

“Een week, op zijn laatst, voor de beurs zou je moeten beginnen met je klaar te maken voor de beurs”, zegt Daniel Gundelach. Als je afspraken van te voren wilt maken zal je nog eerder moeten beginnen. Zoals hij zegt: “Een maand voor de beurs is er een veel betere kans op het krijgen van een afspraak op het gewenste tijdstip.” 

 

Hoeveel moeite bezoekers voor hun voorbereidingen doen hangt af van wat ze willen bereiken op de beurs, zegt hij. Is het doel bestaande contacten verder uit te diepen of is het doel het krijgen van een volledig beeld van wat er gebeurt in de markt?

 

opti102

 

Een uur is genoeg om wat voorbereidend onderzoek te doen in de online catalogus, volgens Gundelach, “maar dat is echt een absoluut minimum.” Mensen die meer diepgaande informatie willen en afspraken willen maken moet meer tijd inplannen, ongeveer drie tot vier uur .

 

Voor meer info: www.opti-munich.com